maandag 31 oktober 2016

Art Asssen 2016

Art Assen 2016


Voor het eerst met mijn werk op een kunstbeurs. Een bijzonder weekend. Ik heb twee dagen genoten van alle interacties op de beurs. Met mede standhouders en vele bezoekers. Prachtige gesprekken met bezoekers over mijn werk. Het bleek wat onwennig, mijn materiaalkeuze, het afdrukken op geborsteld aluminium kwam verrassend over. Het spel van het licht in het metaal was wat de meeste deed stilstaan. Ik kreeg regelmatig de vraag wat ik nou eigenlijk deed. Hoe komt dit tot stand. 

Nog steeds zie ik twee mooie dames voor me met glimmende ogen, hun enthousiasme werkte aanstekelijk. Het waren heerlijke dagen met veel support. Ik wilde er wel blijven staan, een jaar lang.  Ik deel veel van mijn foto's op facebook en deze blog maar het zijn de platte foto's die je hier ziet, het resultaat op aluminium heb ik nog niet in een foto kunnen weergeven. Daarom was ik zo blij om dat hier te mogen showen.

Voor het eerst een stand opbouwen. Aan veel hadden we gedacht maar door om ons heen te kijken hebben we ook zeker onze leerpunten weer meegenomen. Volgende keer zorgen we voor meer licht en een rustige achterwand. Wat was het heerlijk toen de kraam klaar was en ik mijn werk neer kon gaan zetten. Het afbreken is dan weer een heel ander verhaal.

Dank jullie wel voor alle mooie lieve enthousiaste reacties, het maakte ons weekend zeer geslaagd. Wij gaan dit zeker vaker doen. 

Vandaag gaat er weer werk terug naar de expositie in Zwolle die we tijdelijk hadden weggehaald om mee te nemen en dan is het even tijd om na te genieten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten