dinsdag 13 september 2016

Druk in de weer.

Dit keer eens een tekstblog tussendoor. Een update voor iedereen die mijn ontwikkelingen al lang volgen. Ik vind het zelf wel mooi om te delen hoe je elke keer een stapje verder gaat, angsten en onzekerheden probeert te overwinnen. 

Er komt zoveel meer bij kijken dan het creëren op zich. Af en toe valt me dat zwaar. Ik ben geen verkoper, het zit er gewoon niet in, maar ik probeer deze drempel te nemen in mijn eigen tempo. Soms krijg ik van iemand een duwtje in de rug.

Een vraag om een prijslijst en die is inmiddels gerealiseerd. 

Link naar prijslijst

Een vraag om een omlijsting.

Met dit laatste zijn we druk in de weer. Ik zeg hier niet voor niets 'we' want dit is iets waar ik zeker mee geholpen moet worden. Een familieaangelegenheid wordt het bijna. Mijn broer die me op het spoor heeft gezet voor een prachtige omlijsting. Zoekend naar materiaal en de definitieve achtergrond kleur. Een extra dimensie moet het worden. Nog niets ligt vast. Mijn timmerman heeft het op dit moment even druk met een nieuw huis dus het laat allemaal nog even op zich wachten. 
We hopen dit rond te hebben als ik mijn werk op Art-Assen laat zien 29 en 30 oktober. Stand 502 heb ik toegewezen gekregen. Dus ja ik heb ook nog een marktkraam in te richten. Het is toch weer een hoger podium dan die ik tot nu toe heb betreden en een lichte plankenkoorts is wel aanwezig. Ik heb gelukkig nog even de tijd.  Mijn schilderijen hangen op een prachtige locatie op dit moment dus dat creëert hier in huis weer wat ruimte, al mis ik ze soms wel in huis.

Ik zou willen dat ik al mijn tijd hieraan zou kunnen besteden maar we doen het in de avonduren voorlopig. 

Tipje van de sluier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten