Over mij
Kirsti Hadderingh


1969 Geboren in Ede, gepuberd in Zwolle, gestudeerd in Groningen en opnieuw in Zwolle geland. In 2002 voor de eerste keer moeder geworden in 2004 kreeg zij een broertje. Getrouwd en weer gescheiden. Het leven weer opgepakt als parttime moeder, parttime  administratief medewerker en de tijd die rest ben ik creatief in de breedste zin van het woord. Ik schreef vele gedichten, een boek, maar schets tegenwoordig vol passie beelden zonder woorden. 


Ignis InvictusKirsti's Kunst 

In 2010 begon ik met het maken van foto’s maar dan net even wat anders. Al die foto’s smelt ik nu samen tot een nieuw geheel. Zo verwerk ik de wereld, het leven, emoties en geef daar mijn eigen draai aan.
Een nieuwe weergave van wat eens mijn werkelijkheid was, een nieuw perspectief. Van een mug maak  ik een olifant , van een vluchtig moment een eeuwigheid, een detail krijgt de hoofdrol, maar wordt geen struikelblok.
Soms een oud werk in de nieuwe tijdsgeest gezet, soms een kunstenaar verweven met zijn eigen werk.


Titels slechts op verzoek, ongevraagd wil ik de kijker niet beïnvloeden.


De beste omschrijving

een eigenwijze autodidact.


De Foto’s digitaal bewerkt en afgedrukt op geborsteld aluminium, een eigentijdse combinatie. Een hard materiaal verzacht door de omstandigheden.I shape the world so I can emotionally  fit in,  edit my pictures to upgrade reality.
An entire new digital world, a social network of merged pictures, telling stories.
We all need passion,  this is mine.